AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini savaşta görmek

Kahve falında kendini savaşta görmek

Kahve falında kendini savaşta görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini savaşta gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş silahları görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında savaştan saklanmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşın başladığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yastık savaşı görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta namaz kılmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç savaşı görmek yeni başlangıçların yapılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir