AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşın başladığını görmek

Kahve falında savaşın başladığını görmek

Kahve falında savaşın başladığını görmek derdin sona ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşın başladığını gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Kahve falında savaşın başladığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş başladığını görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında okulun başladığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başladığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir işe başlamak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında okula başladığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeniden okula başladığını görmek hep dua edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sigaraya başladığını görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir