AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen savaş uçağı görmek

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen savaş uçağı gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Kahve falında savaş uçaklarının düştüğünü görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağı düşürmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta uçak görmek hakkını yedirtmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Kahve falında savaş uçağına binmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada savaş uçağı görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir