AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarıkla gezmek

Kahve falında sarıkla gezmek

Kahve falında sarıkla gezmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarıkla gezmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sarıkla gezmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak kazancın artacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlanaunın sarığını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sarık giymek hastaysa şifa bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir