AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gelin olurken görmek

Kahve falında birini gelin olurken görmek

Kahve falında birini gelin olurken görmek maddi imkânlarının artacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında birini gelin olurken gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında birini gelin olurken görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek atılıma geçeceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini traş olurken görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, başa iş açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek kendisi için mal mülk alacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir