AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini saçını kesmek

Kahve falında kendini saçını kesmek

Kahve falında kendini saçını kesmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, can derdine düşeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında başkasını saçını kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin saçını kesmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini saçını kesmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir