AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini okula giderken görmek

Kahve falında kendini okula giderken görmek

Kahve falında kendini okula giderken görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, beklediklerini duyacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini okula giderken gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında okula giderken görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini okula giderken görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze giderken görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yılanı giderken görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında hacca giderken görmek üzüntülerinin biteceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere giderken görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Kahve falında su gideri görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir