AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula giderken görmek

Kahve falında okula giderken görmek

Kahve falında okula giderken görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bolluk ve bereket göreceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında okula giderken gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında okula giderken görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kendini okula giderken görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze giderken görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gider görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı hacca giderken görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kabeye giderken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini hacca giderken görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir