AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı giderken görmek

Kahve falında yılanı giderken görmek

Kahve falında yılanı giderken görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, haram mala, hayatında yeni ufuklar açacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı giderken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yılanı giderken görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca giderken ağlamak kâbus gibi günlerin geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını hacca giderken görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başka birini hacca giderken görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca giderken görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye giderken görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir