AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mahkum görmek

Kahve falında kendini mahkum görmek

Kahve falında kendini mahkum görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, alın terinin karşılığını alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mahkum gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkum kadın görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hapse mahkum olmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek bazı konularda konuşulacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını mahkum görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevinde mahkum görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine alamet eder.

Kahve falında mahkumla konuşmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir