AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde su görmek

Kahve falında kuyunun içinde su görmek

Kahve falında kuyunun içinde su görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, mevkie edineceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde su gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hanenizde bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde su görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek bol dua edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek ticarette başarılı olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir