AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kuran okurken görmek

Kahve falında babayı kuran okurken görmek

Kahve falında babayı kuran okurken görmek daha temkinli ve garantici olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Kahve falında babayı kuran okurken gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, aile hayatının hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulur.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken uyumak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında kızını kuran okurken görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, ticaret ehli kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir