AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okurken görmek

Kahve falında kuran okurken görmek

Kahve falında kuran okurken görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Kahve falında ölmüş birini kuran okurken görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kuran okurken görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okurken gülmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okurken zorlandığını görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okurken uyumak kısmetlerinin ve şansının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir