AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek zor ve kötü günler geçireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini konuşurken gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, gereken sabrı göstereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla konuşurken görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek ona emek vereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında konuşurken tükürmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir