AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kesilirken görmek

Kahve falında kendini kesilirken görmek

Kahve falında kendini kesilirken görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kesilirken gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kesilmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında parmak kesilmesi görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir