AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç keserken görmek

Kahve falında saç keserken görmek

Kahve falında saç keserken görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, varolan borçların ödeneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç keserken gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında birinin saçını keserken görmek borçlanılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalettir.

Kahve falında saç keserken görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını keserken görmek yolunda devam edeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kazancının hiç azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini saç keserken görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını keserken görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir