AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel kalmak

Kahve falında kel kalmak

Kahve falında kel kalmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, elde edilen nasibin artacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel kalmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet eder.

Kahve falında yarı kel kalmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kel kalmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel cüce görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir