AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kanser görmek

Kahve falında kendini kanser görmek

Kahve falında kendini kanser görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kanser gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında kanserli olmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanseri olmak geç de olsa huzura erileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek kanseri olduğunu görmek işlerin düzeleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanser olmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kanserden kurtulmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kanser olduğunu duymak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kanserli kadın görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir