AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olmak

Kahve falında kanser olmak

Kahve falında kanser olmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, düzeninin yıkılmayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kanser olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında kanser olduğunu görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek gelirinin artacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri kanseri olduğunu görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser insan görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek yeni işlere gireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında kendini kanser görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında başkasını kanser görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek kanseri olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir