AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanserden kurtulmak

Kahve falında kanserden kurtulmak

Kahve falında kanserden kurtulmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kanserden kurtulmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında kanserden kurtulmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında akçiğer kanseri olduğunu görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulur.

Kahve falında rahim kanser olmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kanserli birini görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek kanseri olmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanserden ölen birini görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir