Kahve falında kendini kabirde görmek

Kahve falında kendini kabirde görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına inanılır.

Kahve falında kendini kabirde gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında kabir içine girmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek bereket ve zenginlik olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kabirde çiçek görmek kendi işini açacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Kahve falında geniş kabir görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kabir hayatını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabirde bebek görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kabirde görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir tahtası görmek işlerin ters gideceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir