AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir