AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gür sakallı görmek

Kahve falında kendini gür sakallı görmek

Kahve falında kendini gür sakallı görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sermayesini kaybedeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini gür sakallı gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında gür sakal görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini gür sakallı görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik gürmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gür kirpik görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında saçları gür görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek sonuçtan memnun kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir