AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları gür görmek

Kahve falında saçları gür görmek

Kahve falında saçları gür görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sorunların aşılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında saçları gür gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında gür saç görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, Allah’ın yolundan gideceğine yorulur.

Kahve falında saçın gürleşmesini görmek özgüveninin yerine geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Kahve falında saçının gür olduğunu görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gür saçlı bebek görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir