AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür sakal görmek

Kahve falında gür sakal görmek

Kahve falında gür sakal görmek kararlarına saygı duyulacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, istediği yola çıkacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür sakal gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Kahve falında gür sakal görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gür sakallı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında gürcistanuı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök gürlemesi görmek zenginleşeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve gür saç görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ikbal gürpınarı görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gürbe görmek Allah’a dua edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir