AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik gürmek

Kahve falında gelinlik gürmek

Kahve falında gelinlik gürmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik gürmek gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında gelinlik gürmek güzel bir hayatı olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak gürmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kendini gür saçlı görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikbal gürpınarı görmek bunalacağına, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında gür bıyık görmek çok mutlu olunacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gürbe görmek işlerin yolunda gideceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir