AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle damat görmek

Kahve falında gelinle damat görmek

Kahve falında gelinle damat görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kişinin güzel işler yapacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinle damat gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında birçok gelin damat görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek kendisine uğur getireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damatla gelin görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir