AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içen birini görmek

Kahve falında rakı içen birini görmek

Kahve falında rakı içen birini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Kahve falında rakı içen birini gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek takdir edileceği işler yapacağına, kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında rakı içip pişman olmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içen kadın görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içen adam görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında rakı içip kusmak kişinin içinin daralacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir