AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde giden gemi görmek

Kahve falında denizde giden gemi görmek

Kahve falında denizde giden gemi görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde giden gemi gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Kahve falında gemi denizde gitmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında denizde gemide gitmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle gitmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde giden gemi görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında giden gemi görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir