AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parçalandığını görmek

Kahve falında arkadaşının parçalandığını görmek

Kahve falında arkadaşının parçalandığını görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parçalandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parçalandığını görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna parçaları görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında dağın parçalandığını görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçası yutmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri parçası görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir