AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansının parçalandığını görmek

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kazancın artmasına, işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında alyansının parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında alyansın parçalandığını görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçası görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Kahve falında telefonun parçalandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün parçalandığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında et parçası doğurmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işarettir.

Kahve falında demir parçası görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir