AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini deli görmek

Kahve falında kendini deli görmek

Kahve falında kendini deli görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini deli gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında kendini deli görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir deliyle evlenmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli tarafından kovalanmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığını delirmiş görmek başarılı bir kişi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi delirmiş görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzün delindiğini görmek saadetinin yükseleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında deli gibi koşmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir