AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deliyle evlenmek

Kahve falında bir deliyle evlenmek

Kahve falında bir deliyle evlenmek bekarsa evleneceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, elinin darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir deliyle evlenmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında bir deliyle evlenmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında deli birisiyle evlenmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı deli görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına yorulur.

Kahve falında delinin saldırdığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek rakiplerin geride bırakılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında yakınını delirmiş görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağının delindiğini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir