AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çarpılmış görmek

Kahve falında kendini çarpılmış görmek

Kahve falında kendini çarpılmış görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini çarpılmış gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarpılmış araba görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarpılmış bebek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir