AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye inanılır.

Kahve falında çarpılmış bebek görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çarpılmış insan görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarpılmış görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir