AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kötü haberler alınacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret eder.

Kahve falında uçakların çarpıştığını gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında uçakların çarpıştığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret eder.

Kahve falında uçak çarpışması görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini çarpılmış görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında çarpılmış bebek görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çarpışan arabaya binmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet eder.

Kahve falında gemilerin çarpıştığını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ayrılanların birleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir