AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarpılmış araba görmek

Kahve falında çarpılmış araba görmek

Kahve falında çarpılmış araba görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında çarpılmış araba gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Kahve falında çarpışan arabaya binmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında araba çarpışması görmek korkularının üzerine gideceğine, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya çarpıp kaçmak merdiven atlayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Kahve falında araba çarpıp ölmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında araba çarpıp öldüğünü görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalettir.

Kahve falında çarpılmış araba görmek rahatının da yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla birine çarpıp öldürmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir