AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü bir kadın görmek

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, afiyette ve keyifte olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında başörtülü bir kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek patron koltuğuna yükseleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi başörtülü kadın görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında başörtülü kadınlar görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtülü kadın görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak borçlanıp, hasta olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir