AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak malında azalmaya, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak tüm sıkıntıların giderileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehire taşınmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehir dışına taşınmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şehirden köye taşınmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başka şehir görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir