AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda yemek

Kahve falında balkonda yemek

Kahve falında balkonda yemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, esenlik içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda yemek gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında balkonda yemek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yüzünün her daim güleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda yemek yemek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşen çoçuk görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalettir.

Kahve falında balkona çamaşır asmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir balkon görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon yıkamak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan sarkmak üzüleceğine ve yıpranacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak kazalardan, belalardan korunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir