AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde zarar görmek

Kahve falında depremde zarar görmek

Kahve falında depremde zarar görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Kahve falında depremde zarar gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Kahve falında depremde zarar görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında depremden zarar görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Kahve falında depremden zarar görmemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına yorulur.

Kahve falında zararsız deprem görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan zarar görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zararsız köpekler görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında zararsız yılanlar görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir