AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine zarar vermek

Kahve falında birisine zarar vermek

Kahve falında birisine zarar vermek imkânların çok daha iyi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, huzur bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında birisine zarar vermek gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında maddi zarara uğramak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine zarar vermek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında zararsız deprem görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında zarar vermek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kediye zarar vermek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine zarar vermek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zararsız timsah görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir