AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden zarar görmemek

Kahve falında depremden zarar görmemek

Kahve falında depremden zarar görmemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, doğruluğu bulacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında depremden zarar görmemek gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Kahve falında depremden zarar görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Kahve falında depremden zarar görmemek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında zararsız deprem görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde zarar görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya zarar geldiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında zararlı hayvan görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında zarar vermeyen köpek görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hastalıklarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir