AnaSayfa / Genel / Kahve falında zararsız deli görmek

Kahve falında zararsız deli görmek

Kahve falında zararsız deli görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, işlerin bozulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zararsız deli gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Kahve falında zararsız deli görmek keder yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında zararsız aslan görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden zarar görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında maddi zarar görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında arabasına zarar geldiğini görmek yüzünün hep güleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında cinlerden zarar görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında zararsız timsah görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir