AnaSayfa / Genel / Kahve falında güldükten sonra ağlamak

Kahve falında güldükten sonra ağlamak

Kahve falında güldükten sonra ağlamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güldükten sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güldükten sonra ağlamak kurulan hayallerin yıkılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak sonrada gülmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağladıktan sonra gülmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp sonra gülmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir