AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan gülmek

Kahve falında yalandan gülmek

Kahve falında yalandan gülmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında yalandan gülmek gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında yalandan gülmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yalandan namaz kılmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yeni duygular tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalandan hamile olmak tutulan yolun isabetli olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yalandan hasta olmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yalandan ağlamak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yalandan uyumak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yalandan evlenmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalandan nişanlanmak kendisine şifa olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir