AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gülmek

Kahve falında çok gülmek

Kahve falında çok gülmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok gülmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların güldüğünü görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana gülmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle gülmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak ve gülmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına alamet eder.

Kahve falında gülmek neşeli olmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir