AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine bıçak batırmak

Kahve falında kendine bıçak batırmak

Kahve falında kendine bıçak batırmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine bıçak batırmak gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Kahve falında birine bıçak batırmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendine bıçak batırmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak batırmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine iğne batırmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ümitlerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Kahve falında çamura batıp çıkmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırta iğne batırmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir