AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden et kesmek

Kahve falında kendinden et kesmek

Kahve falında kendinden et kesmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, haram mala, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, şansızlığın kırılacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden et kesmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında kendinden et kesmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinden emin olmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle sevgili olmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir