AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden birkaç tane görmek

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendinden birkaç tane gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işarettir.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek büyük özgüven kazanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek şans ve kısmet elde edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek kendisiyle övüneceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek kişinin şifa bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir